Paractaea monodi

Forum for snak om fisk, bløddyr og lignende.
Besvar
RedSea
Rev Papegøje fisk
Rev Papegøje fisk
Reactions:
Indlæg: 936
Tilmeldt: søn 14. okt 2007 16:56
17
Postnummer: 2791 Dragør
Saltvand siden?: 2007
Geografisk sted: Dragør, Amager

Paractaea monodi

#1

Indlæg af RedSea »

tror jeg har en sådan i min balje, den ligner uhyggeligt meget den man finder på reeflex.dk

Nogen der har erfaringer med en sådan? skal den blive eller skal den ud?

Mvh/Henrik
... intet vand i stuen for tiden ...
RedSea
Rev Papegøje fisk
Rev Papegøje fisk
Reactions:
Indlæg: 936
Tilmeldt: søn 14. okt 2007 16:56
17
Postnummer: 2791 Dragør
Saltvand siden?: 2007
Geografisk sted: Dragør, Amager

#2

Indlæg af RedSea »

og det er så en krabbe hvis nogen skulle være i tvivl ;-)
... intet vand i stuen for tiden ...
ThomasRødovre
Dværg kejser
Dværg kejser
Reactions:
Indlæg: 101
Tilmeldt: søn 25. nov 2007 16:38
17
Postnummer: Ikke angivet
Saltvand siden?: 2009
Geografisk sted: Rødovre

#3

Indlæg af ThomasRødovre »

Jeg har også en af de bæster der på 4-5cm, hvad har du gjort med din og hvad siger i andre?? blive eller op i suppegryden??:)
ThomasRødovre
Dværg kejser
Dværg kejser
Reactions:
Indlæg: 101
Tilmeldt: søn 25. nov 2007 16:38
17
Postnummer: Ikke angivet
Saltvand siden?: 2009
Geografisk sted: Rødovre

#4

Indlæg af ThomasRødovre »

Jeg har også en af de bæster der på 4-5cm, hvad har du gjort med din og hvad siger i andre?? blive eller op i suppegryden??:)
Brugeravatar
Carsten
Rev haj
Rev haj
Reactions:
Indlæg: 35611
Tilmeldt: tirs 1. jun 2004 22:51
21
Postnummer: 3650 Ølstykke
Saltvand siden?: 1976
Geografisk sted: 3650 Ølstykke

#5

Indlæg af Carsten »

Efter hvad der står på reeflex, så tager den kød, men foretrækker alger
ThomasRødovre
Dværg kejser
Dværg kejser
Reactions:
Indlæg: 101
Tilmeldt: søn 25. nov 2007 16:38
17
Postnummer: Ikke angivet
Saltvand siden?: 2009
Geografisk sted: Rødovre

#6

Indlæg af ThomasRødovre »

hmm kød, det kunne jo godt være nogle af mine fisk!!.. er ikk særlig skarp i det tyske, er det levende kød eller dødt??
Besvar

Tilbage til "Fisk og bløddyr"