Har nemlig lige væltet min

eller bland 33,3 gram salt op i 1 liter vand ved 25 grader, så skal den stå på 1024ronny.w skrev:brug destileret vand ved. 20 grader, så skal den stå på 0
Tak, Brian Thymethyme skrev:Man kan bare bruge nogen dråber af det vand der sætter sig på låget af en gryde når man koger vand, det er i princippet destilleret.
Ville ikke bruge saltvand til kalibrering, tror der vil komme for mange udsving.
De sidste 1½ år har jeg ikke oplevet det har været nødvendigt at kalibrere min.
thyme skrev:Man kan bare bruge nogen dråber af det vand der sætter sig på låget af en gryde når man koger vand, det er i princippet destilleret.
Ville ikke bruge saltvand til kalibrering, tror der vil komme for mange udsving.
De sidste 1½ år har jeg ikke oplevet det har været nødvendigt at kalibrere min.
Kan man nu også det, vil der ikke stadig være en masse stoffer i dette fortættede damp som gør at det ikke er til at kalibrere efter ?thyme skrev:Man kan bare bruge nogen dråber af det vand der sætter sig på låget af en gryde når man koger vand, det er i princippet destilleret.
Ville ikke bruge saltvand til kalibrering, tror der vil komme for mange udsving.
De sidste 1½ år har jeg ikke oplevet det har været nødvendigt at kalibrere min.