Synes godt lige at jeg kunne tillade mig at smide den her hehe
Jeg skal lave mad til drengene i morgen, og jeg skal lave en oksefilet på 2,7 kilo.
Den skal helstegtes i ovn.
Nogle som kan hjælpe mig med en fremgangsmåde?
gnid med salt og masser af peber
stop et stegetermometer i den 60grader rød 62 for m rød 71 for medium 73 for m gemmenstegt 76 for helt gemmenstegt (gør dog aldrig det ) pære let
så lad den stå og trække i 10min til 15min og så til fadet
det er bare sådan jeg gør men sikkert andre der gør det på andre måder
Godt nytår
MVH
Tom
180x70x65 2xgyre 350 maxspect aeraqua dua ad600 jebao 5000 Orphek Atlantic V4x2 + v4 compact + 2xor3 120 skyblue ATI Essentials pro rollermat
hvis du har et stegetermometer så stik den ind i midten, og så steg den i ovnen ved 130 grader end til den viser 58 grader og så tag den ud og lad den dampe af så man kan røre ved den uden at brænde sig, og først der pakker du den så rigtig godt ind og lader den trække en god times tid så er den perfekt rosastegt.... bare husk at brune den af på en pande inden den ryger i ovnen.... held og lykke...