Smid hende en tur i kødhakkeren sammen med indvolde og bortskæringer fra 10-20 nytårstorsk samt en pose løg, 6 L mælk, 1 kilo mel, ½ kg. Red Sea Pro salt og peber. Lad hende hvile i 10 minutter og form så farsen til frikadeller og steg dem gyldne ved middelvarme.Tykki skrev:Tak Michael , har dog lige regnet lidt efter, og der bliver ikke engang til en urne til bedste, så det er Coin offer hos MC D. Med en lille cola. Så må hun ned i det tomme papbæger, som forsegles med lidt akvariecilikone.
Nu ved jeg jo ikke hvor stor bedste er, men siden kisten skulle være af balsatræ antager jeg, at hun vejer pænt til. Der kan formentlig blive til en hel del fiskefrikadeller og hvis du sælger dem for 28,15 kiloet skulle der nok kunne blive til en flok Anthias og et enkelt brystimplantat til din samlever (det skal dog nok være i Rumænien). Hvem ved, måske bliver fiskefrikadellerne en ligeså stor succes som kødretten i de grønne slagtere og så kan fruen måske få ordnet det andet bryst allerede til næste jul.