Side 1 af 1

Hvor god er din skummer og hvad skummer du ?

: tirs 13. mar 2007 13:39
af Hougaard
Eric Borneman er gået igang med at analysere hvad det er der faktisk bliver skummet i vores skummere - interessant læsning...

http://forum.marinedepot.com/Topic52254-9-1.aspx

/Erik

: tirs 13. mar 2007 20:28
af mastou
Jep nu mangler bare en konklusion :)

/Magnus

: tirs 13. mar 2007 20:38
af Hougaard
Den er han igang med at skrive.

: tirs 13. mar 2007 22:46
af Carsten
Ja, det var mange sider at komme igennem, og så mangler der en afslutning.

: tirs 13. mar 2007 22:48
af BS
Takker for at i skrev der manglede en afslutning. Så vil jeg nemlig vente til den er skrevet med at læse :D

: ons 14. mar 2007 08:45
af Hougaard
Det er nok bare mig der er tilpas nørdet til at syntes det er sjovt at følge processen og se hvilke tanker der kommer frem...

Men jeg vil da helt sikkert prøve at måle nitrat og fosfat næste gang jeg tømmer koppen !

/Erik

: tors 21. feb 2008 19:05
af mastou
Jeg faldt over denne gamle tråd men det lader til at vi stadig må vente lidt på en konklusion her :)

/Magnus

: tors 21. feb 2008 19:08
af jimmi
Men jeg vil da helt sikkert prøve at måle nitrat og fosfat næste gang jeg tømmer koppen !
Fik du prøvet det Hougaard?

: tors 21. feb 2008 19:19
af Hougaard
Fik du prøvet det Hougaard?
Det har jeg da glemt alt om ;)

: tors 21. feb 2008 19:59
af Chris2500DK
Hele ideen er vel at skumme proteiner/partikler ud før de bliver nedbrudt til nitrat/fosfat. Der er jo nok ikke meget bakteriekultur til at gøre noget ved det i koppen så det undrer mig egentlig ikke at der ikke er målbare høje værdier der.

: tors 21. feb 2008 21:40
af Hougaard
Hvad?