Side 1 af 1

Hvilken slags muslinger til Søanemoner?

: lør 31. okt 2015 20:39
af amddurin
Jeg var i butikken MENY og i deres fryse afd. var der både nogle som Natural og nogle der var kogte - med og uden skald - blåmuslinger, Grønskald muslinger mv.

Hvilke kan bruges? - kogte eller natural?

:beer:

Re: Hvilken slags muslinger til Søanemoner?

: lør 31. okt 2015 22:30
af Carsten
Er den største forskel ikke blot at dem der er naturel ikke er kogte endnu

Re: Hvilken slags muslinger til Søanemoner?

: man 2. nov 2015 13:16
af amddurin
Jo, men spiser de bare begge dele? Eller må de ikke være kogte?

Re: Hvilken slags muslinger til Søanemoner?

: man 2. nov 2015 13:18
af Bingocaller
Jeg ville tage de kogte - så er du sikker på at evt. bakterier er døde

Re: Hvilken slags muslinger til Søanemoner?

: man 2. nov 2015 13:34
af Anden
Er kogt ik det samme som varmebehandlet? Jeg mener da ik protein har godt af varme når det er til fisk osv. Tager jeg helt fejl?

Re: Hvilken slags muslinger til Søanemoner?

: man 2. nov 2015 13:59
af Bingocaller
Hvordan skulle det være? Og så er det jo til en anemone og ikke til en fisk :)

Re: Hvilken slags muslinger til Søanemoner?

: man 2. nov 2015 16:02
af Tykki
Hul i hvad det er kogt ell levende. Det er et skide godt foder i frisk stand. Lige som kogte ell rå rejer også er det. Dan