Side 1 af 1

Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:13
af Tykki
Er der noget vigtigt jeg bør vide med denne fremgangsmåde? Har tænkt at blande natron i ferskvandskamret, også lade osmolatoren klare det langsomt. Men hvor meget til hvor meget vand? Mvh Dan

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:19
af chrislolk
Klik på natron. Så står der alt hvad du behøver at vide.

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:24
af Tykki
Tak Cristopher.

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:25
af chrislolk
No problem. Bruger selv opskriften og det fungere super.

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:32
af Tykki
Fede tider. Bager du staset i ovnen?

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:36
af chrislolk
Nej. Bruger så lidt, så det ser ikke ud til at ha' nogen indflydelse pH'en. Men man skal nok lige holde øje med den.

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:40
af Tykki
det er hermed skrevet ned. tak igen igen

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:52
af aamann
fedt det skal da prøves da min kh ligger for lavt. denne metode kan vel også brugs til doseringsmaskine

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:56
af Tykki
ingen anelse da jeg dosere manuelt, men jeg prøver nu med natron til min store glæde.

Re: Hævning af kh med natron?

: man 17. okt 2011 18:58
af chrislolk
aamann skrev:fedt det skal da prøves da min kh ligger for lavt. denne metode kan vel også brugs til doseringsmaskine
Kommer nok an på, hvor meget forbrug af kH du har. Mit er endnu meget lavt (ca. 1 dkH om ugen) - derfor kan det stadig godt betale sig bare at bruge natron for supemarkedet - uden det påvirker pH'en. Når mit forbrug engang stiger, skifter jeg helt sikkert til de "rigtige" ballingsalte.