decocean - Muslinger, Fisk og Koral Kit
decocean - Nye regler pga. Corona/Covid19 virus
Deep Ocean - Første De Jong bestilling i år. Bestil NU!!
decocean - Så mange sindssygt flotte fisk
decocean - Sort Enke og Dracula
decocean - Stor ny leverance af koraller, fisk, muslinger, osv.

puratek 200gpd

Forum for snak om lys, skummere, pumper etc.
Eremit krebs
Indlæg: 41
Tilmeldt: søn 12. nov 2017 20:18
Postnummer: 3460 Birkerød
Saltvand siden: 2007

puratek 200gpd

Indlægaf henrikfp4 » fre 14. feb 2020 15:53

Jeg har sådan et hvor boosterpumpen ikke starter. Det producerer fint nok vand (0-2tds) men bare noget langsommere end normalt.

Har haft skiftet strømforsyning for nyligt da det var helt dødt. Men det har virket normalt et par gange efterfølgende.

Nogen der har et tilsvarende anlæg og evt. har oplevet samme problem og fundet løsningen?

mvh henrik

Rev haj
Brugeravatar
Indlæg: 5018
Tilmeldt: fre 6. apr 2012 23:00
Postnummer: 4684 Holmegaard
Saltvand siden: 2012

Re: puratek 200gpd

Indlægaf MoG » lør 15. feb 2020 16:14

Havde et magen til... måtte skifte pumpen. Jeg var dog heldig at finde en nyere brugt, som sad på et anlæg magen til.

I mit tilfælde tror jeg bare pumpen var træt :wink:
Morten

Eremit krebs
Indlæg: 41
Tilmeldt: søn 12. nov 2017 20:18
Postnummer: 3460 Birkerød
Saltvand siden: 2007

Re: puratek 200gpd

Indlægaf henrikfp4 » søn 16. feb 2020 14:33

Hej Morten
OK tak for input. Tror desværre også strømforsyningen er gået igen. Jeg kan i hvert tilfælde ikke måle noget spænding på den ledning som forsyner boosteren.
mvh henrik

Tilbage til Lys, filtrering og andet teknik

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Majestic-12 [Bot] og 5 gæster