Tropeland - Ny MEGA lækker sending koraller!!
oceanreef.dk - så er vi klar igen
decocean - Nye dyr/alger i butikken
decocean - Dyreste Koral nogensinde i butikken
Deep Ocean - De Jong
Tropeland - LØRDAGSTILBUD PÅ SCOLYMIA KUN 299,-

Regler samt tips for brug af katagorien Medlemmernes akvarie

Generel tråd kun omhandlende dette forum.
Jeg støtter Saltvandsforum.dk
Brugeravatar
Indlæg: 6667
Tilmeldt: tors 27. maj 2004 22:16
Postnummer: 7171 Uldum
Saltvand siden: 2001

Regler samt tips for brug af katagorien Medlemmernes akvarie

Indlægaf Brian » man 25. apr 2005 17:00

Regler samt tips for brug af katagorien Medlemmernes akvarie

Denne katagori er til for at sidens brugere kan fremvise deres akvarier i tekst og billeder. For at det skal være nemt at orientere sig i denne katagori er der fremsat følgende simple retningslinier samt tips :

1) Brug en sigende emne overskrift. Skriv for eksempel "Brian Slots 470 liters mixed SPS reef" eller hvad der passer bedst på dit akvarie - istedet for blot at skrive "Mit nano" !! Forummets moderatorer kan i givet fald gå ind og give emnet en mere sigende titel - skulle dette blive nødvendigt ;)

2) Benyt dig enten af linkning fra anden server, vedhæftning her på siden eller sidens album til billeder. Billeder siger altid meget mere end ord ;) For teknisk info om billeder her på siden se denne tråd - http://www.saltvandsforum.dk/viewtopic.php?t=237

3) Intet er for stort eller for småt at vise frem, det skal blot være dit og copyright love gælder også her på siden.

4) Har man først oprettet en tråd med sit akvarie bør man også indsætte eventuelle fremtidige opdateringer i denne for god ordens skyld. Men det er ikke et krav, blot et tip !

5) Giv dig tid til at skrive om dit akvarie således folk ikke behøves at spørge om for eksempel hvilken skummer du har eller hvilke mål dit akvarie har - med andre ord, husk de mest basale informationer !

Håber du vil bruge og nyde denne nye katagori, der forhåbentlig med tiden vil være fuld af smukke akvarier i såvel tekst som billeder. Du kan jo så bruge din tråd som en lille gratis hjemmeside for dit akvarie, måske linke til tråden i din signatur og således kan andre altid se hvad du har af akvarie, næste gang du stiller spørgsmål i forummet.
Mvh
Brian

Startede saltvand i 2001, startede forummet i maj 2004, solgte 1300 liters baljen i 2009-10 og venter nu på bedre tid om XX antal år til at starte igen :)

Tilbage til Forum generelt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst