Jeg kan sagtens følge peter at han er lidt skeptisk ved et salt mærke som han har oplevet skæve værdier i. Har selv oplevet det ved de jong salt hvor kh var over 16 og ca var over 660, så derfor er jeg også sprunget fra det salt mærke. Jeg er så gået tilbage til tropic som jeg altid var rigtig glad for i gamle dage.pederrevnørd skrev:hej Peter,
Jeg er egentlig ikke uenig med dig, men mener ikke du kan lave statistik på 2-3 målinger.
Du har haft saltvand siden 2012, lord Mike har haft slat i blodet, før jeg mistede pandehåret
Jeg håber ikke du opfatter dette negativt - jeg har stor respekt for dig som menneske, og akvarist
Brug præcis det saltmærke du har lyst til - det gør jeg
Men tror du virkelig at der findes eet saltmærke som aldrig svinger en anelse i værdierne ?
Jeg kan oplyse at BT er en af de helt store OEM aktører på markedet - du kan meget vel skifte mærke, bruge flere penge, og ende op med samme produkt.
Som Lord Mike har jeg aldrig gidet at måle nyblandet saltvand - jeg vil hellere bruge tiden foran baljen, og hos mig trives tingene.
Men respekt for din mening, den søger jeg ikke at forandre - der er blot andre der gerne må have vores holdning, forhåbentlig
Mvh
Peder
Nå men efter jeg oplevede dette læste jeg side op og side ned på udenlandske forum, og der var der faktisk også rigtig mange mennesker som havde oplevet meget svingende værdier ved tropic marine salt, nogen havde enda oplevet saltet med en kh helt ned på 3. Så vil kun støtte op om at nok lige meget hva mærke man bruger, så kan man komme ud for nogle skæve værdier.
Så i bund og grund skal man bare gøre hva man selv har det bedst med, og hva man føler der er det rigtige i en eget akvarie. Personligt syntes jeg også læsø syde salt smager bedst på mit blødkogte æg i forhold til alm bord salt,og der er nok heller ikke den store forskel der hehe salt er jo bare salt, men jeg bilder mig selv ind det smager bedre